Zorgeloos Bezorgd

Zorgeloos Bezorgd

Voor veel bedrijven is het nog steeds een zoektocht naar een geschikte koeriersdienst. Bij Zorgeloosbezorgd bent u aan het juiste adres. Een kleinschalig netwerk die waarmaakt wat ze beloven. Wij hechten waarde aan persoonlijk contact met onze relaties en communiceren duidelijk over zendingen waar wat mee aan de hand is.

Zorgeloosbezorgd; Een samenwerkingsverband tussen 4 zelfstandig werkende koeriersbedrijven. Netherlink, VDH Logistics, Panther Logistics en Louter Koeriers. Met ons netwerk bieden wij dekking voor het bezorgen van uw zendingen in geheel Nederland. Ook voor Internationale zendingen bieden wij tal van mogelijkheden via onze internationaal werkende partners.

Met de vervoerder in uw regio maakt u afspraken over het versturen van uw zendingen. Via de website van uw vervoerder zijn alle zendingen via het Web-portaal te boeken. Daarin kunt u ook de status van uw zendingen terugvinden. Zorgeloosbezorgd stuurt geadresseerden na het laden een e-mail dat hun zending de volgende werkdag wordt bezorgd. Op dag van levering ontvangen geadresseerden voor 10 uur een e-mail met de verwachte levertijd.

Vragen? Neem contact met ons op!

    Direct antwoord op je vragen? Neem contact op met +31 252 543 729