Over VDH Logistics

Over ons

Met ruim 20 jaar ervaring zijn wij klein begonnen in Zuid-Holland, maar ondertussen hebben wij, vader en zoon, en met onze partners ons gebied uitgebreid tot geheel Nederland.

 

“Zorgeloos Bezorgd”, dáár staan wij voor!!

 

VDH Logistics heeft haar groei te danken door klantgericht te werken en zich continue te ontwikkelen in de eigen dienstverlening. Wij kunnen ons inmiddels onderscheiden van de grote, gerenommeerde koeriersbedrijven. Dit doen wij, onder andere, door uw zendingen zorgvuldig te vervoeren. U heeft daarvoor bij ons diverse mogelijkheden, ieder met een eigen snelheid.

Daar wij groter worden door klein te blijven kunnen wij goederen versturen die extra aandacht nodig hebben. Denk bijvoorbeeld aan kwetsbare zendingen, zendingen met afwijkende afmetingen, lengtezendingen, etc…

 

Uw zendingen worden maar één keer overgeladen, dus niet via transportbanden, wat eventuele schade tot een minimum beperkt. Mede door géén groot callcenter kunt u altijd duidelijk communiceren met altijd dezelfde planner(s), welke op den duur uw transportbehoeften kennen en met u mee denkt. Wij werken met onze klanten aan een langdurige samenwerking.

Zorgeloos bezorgd

Voor veel bedrijven is het nog steeds een zoektocht naar een geschikte koeriersdienst. Bij Zorgeloosbezorgd bent u aan het juiste adres. Een kleinschalig netwerk die waarmaakt wat ze beloven. Wij hechten waarde aan persoonlijk contact met onze relaties en communiceren duidelijk over zendingen waar wat mee aan de hand is.

Vragen? Neem contact met ons op!

    Direct antwoord op je vragen? Neem contact op met +31 252 543 729